Business Construct

Germanii de la Hasit, care au deschis o fabrică de mortare în luna mai lângă Bucureşti, investesc 500.000 de euro în 2020 pentru creşterea producţiei. Bogdan Roman, director general Hasit România: „Am demarat căutările pentru un teren în zona Moldovei, unde intenţionăm să amplasăm cea de-a treia fabrică.“

Hasit România a investit 4,5 mil. euro într-o fabrică de mortare uscate şi tencuieli în localitatea Bolintin-Deal de lângă Bucureşti.

Hasit România a investit 4,5 mil. euro într-o fabrică de mortare uscate şi tencuieli în localitatea Bolintin-Deal de lângă Bucureşti.

Autor: Alina-Elena Vasiliu

23.10.2019, 17:05 534

Germanii de la Fixit, care deţin în România producătorul de materiale de construcţii Hasit şi care au deschis în mai o fabrică nouă de mortare uscate şi tencuieli în localitatea Bolintin-Deal de lângă Bucureşti, se gândesc deja să extindă capacitatea de producţie a acesteia. În acest sens, şi-au planificat investiţii de jumătate de milion de euro în 2020.

„Investim în permanenţă în tehnologie. Pentru anul viitor avem planificaţi 500.000 de euro cu care să ne creştem capacitatea de producţie şi viteza de livrare. Totodată, investim în crearea unei noi game de produse, sub un alt brand al grupului, gamă care va fi lansată în primăvara anului viitor“, spune Bogdan Roman, directorul general al Hasit România.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO