Business Construct

Global Vision termină luna viitoare renovarea unei clădiri istorice de 3.000 mp de la Universitate

Brătianu Business Center are vizibilitate, dar nu are locuri de parcare

Brătianu Business Center are vizibilitate, dar nu are locuri de parcare

Autor: Cristi Moga

24.10.2014, 21:40 1306
Procesul de renovare şi reconsolidare a durat un an şi jumătate. La parterul clădirii ar putea fi amenajat un restaurant La Plăcinte. Chiria solicitată pentru spaţiile de birouri este de 15 euro/mp lunar.
 
Compania imobiliară Glo­bal Vision, specia­lizată pe servicii de property ma­na­gement, va finaliza luna viitoare procesul de renovare a clădirii Brătianu Business Center din centrul Capitalei, vizavi de spitalul Colţea, proiect care a implicat o investiţie totală de aproximativ cinci milioane de euro.
 
Lucrările de renovare şi reconsolidare a clădirii istorice au fost începute în vara anului trecut de firma de construcţii ConArg din Piteşti, după ce Global Vision cumpărase de la Marfin Leasing pentru trei milioane de euro imobilul cu o suprafaţă de circa 3.000 de metri pătraţi. „Spaţiile clădirii vor fi predate în noiembrie către primii chiriaşi care au semnat contracte în clădire. În prezent, imobilul are un grad de ocupare de 30-40%. Pentru spaţiile comerciale avem un chiriaş din industria alimentară, şi anume un restaurant“, a declarat Rusandra Bejan, sales & marketing manager al firmei Global Vision.
 
Ea nu a oferit detalii cu privire la numele viitorilor chiriaşi. Potrivit informaţiilor ZF, lanţul de restaurante La Plăcinte, care operează în prezent patru unităţi în centrul şi nordul Ca­pitalei, va deschide un nou restaurant în cadrul clădirii aflate la intrarea în centrul istoric al Bucureştiului, o zonă în care se află în jur de 40-50 de restaurante.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO