Business Construct

Globalworth a ajuns la un portofoliu imobiliar de peste 2,1 mld. de euro

Globalworth a ajuns la un portofoliu imobiliar de peste...

Autor: Cristina Bellu

20.09.2018, 00:00 294

Globalworth Real Estate Investments, cel mai mare proprietar de clădiri de birouri din România şi principalul investitor pe piaţa de birouri din Europa Centrală şi de Est, a ajuns la finalul primului semestru din 2018 la un portofoliu în valoare de 2,1 miliarde de euro, dintre care 1,2 miliarde sunt reprezentate de activele din România, în timp ce venitul operaţional net al companiei a atins cifra de 51,7 milioane de euro, reprezentând o creştere cu 135% faţă de rezultatele din primul semestru al anului 2017, ca urmare a intrării pe piaţa din Polonia şi a extinderii continue din România.

În primele şase luni ale anului, compania a realizat investiţii de 276 mil. de euro, în România figurând cu achiziţia a trei terenuri din Capitală, iar în Polonia cu achiziţia a trei clădiri de birouri în Cracovia (Quattro Business Park), Varşovia (Warta Tower) şi Wroclaw (West Link).

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO