Business Construct

Globalworth ar fi intrat în cursa pentru achiziţia Africa-Israel, proprietarul mallului AFI Cotroceni

Globalworth ar fi intrat în cursa pentru achiziţia...

Autor: Alina-Elena Vasiliu

08.02.2017, 00:06 781
Fondul de investiţii Globalworth, condus de omul grec de afaceri Ioannis Papalekas, ar fi unul dintre cei patru investitori care au intrat în a doua etapă în vederea achiziţionării companiei de real-estate Africa-Israel, care deţine în România mallurile AFI şi birourile AFI Park.
 
Alături de Globalworth s-ar mai afla în cursa pentru Africa-Israel concernul israelian Brosh Funds Management şi fondurile străine de real-estate Patron Capital şi Lone Star, scrie publicaţia israeliană de business Globes.
 
„Reprezentanţii (Africa-Israel – n. red.) pot selecta ofertele pe care le vor dintre cele pre­zentate în prima etapă a licitaţiei în vederea achi­ziţiei Africa-Israel (sau a filialelor sale). Casa de in­vestiţii Epstein Capital este cea care e res­pon­sa­bilă de acest proces. Ofertanţii selectaţi vor avea dreptul să ceară mai multe informaţii şi să efec­tueze due diligence (verificări în ceea ce pri­veşte condiţiile tranzacţiei – n. red.) pentru Africa-Israel. După patru săp­tămâni, vor depune oferte pentru achiziţia com­paniei (sau a filialelor sale) în cadrul unei întâlniri generale cu deţină­torii de obligaţiuni“, scrie Globes.
 
Contactată de ZF, Globalworth, companie lis­ta­tă la bursa de valori din Londra, a transmis că re­pre­zentanţii companiei nu comentează acest su­biect. La rândul lor, reprezentanţii AFI au spus că „nu avem un statement oficial din partea AFI Europe“. Globalworth are în România un portofoliu de un miliard de euro, axat pe birouri.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO