Business Construct

Grupul Astaldi, cel mai mare constructor prezent local, spune că pandemia nu a încetinit proiectele din România

Grupul Astaldi, cel mai mare constructor prezent local,...

Autor: Alina-Elena Vasiliu

27.08.2021, 10:00 866

Pandemia nu a încetinit lucrările de construcţii ale italienilor de la Astaldi în România, potrivit celui mai recent raport financiar publicat de companie.

„În România şi Polonia, în pri­ma jumătate a anului 2021, con­tractele în vigoare nu au înre­gistrat întârzieri speciale legate de pandemia de COVID-19“, se arată în raportul Astaldi aferent primului semestru al anului.

La autostrada Sibiu-Piteşti, Astaldi lucrează pentru realizarea a peste 30 de kilometri, acesta fiind cel mai important tronson de auto­stradă aflat în construcţie în România în prezent. Aceeaşi com­pa­nie este şi parte a proiectului de construcţie a podului de la Brăila, unde este lider de asociere, alături de firma japoneză Ihi.

Constructorul italian Astaldi şi-a majorat businessul din România cu aproape 20% în 2020, iar prin urmare rezultatul a depăşit un miliard de lei, ajungând mai exact la 1,181 miliarde de lei, potrivit in­formaţiilor publicate pe site-ul Ministerului de Finanţe, menţi­nându-se în poziţia de lider al constructorilor prezenţi local.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO