Business Construct

Grupul hotelier Radisson poate ajunge cu un prim hotel pe litoral, în Mamaia. Dezvoltatorul imobiliar Monarc, deţinut de Alexandru Manea, spune că va investi 50 de milioane de euro. Hotelul va avea 340 de camere, dintre care peste 100 vor fi branded residences, apartamente de închiriat sub un brand hotelier

Proiectul va fi dezvoltat de Monarc Properties şi va fi operat de Mogotel, un operator hotelier internaţional cu sediul în Letonia.

Proiectul va fi dezvoltat de Monarc Properties şi va fi operat de Mogotel, un operator hotelier internaţional cu sediul în Letonia.

Autor: Miruna Diaconu

03.06.2024, 00:06 444

Dezvoltatorul imo­bi­liar Monarc Properties, deţinut de Alexandru Manea, care activează în zona rezi­den­ţială, împreună cu Mogotel, ope­rator hotelier internaţional cu sediul în Letonia, au semnat o scrisoare de intenţie pentru managementul unui hotel Radisson în Mamaia, Constanţa.

Scrisoarea de intenţie este un pas formal până la înche­ierea contractului final de colaborare cu grupul hotelier Radisson. Hotelul va avea 340 de ca­mere, dintre care peste 100 vor fi branded residences, aparta­mente de închiriat sub un brand hote­lier. Investiţia, spune Alexandru Manea, fondator al Monarc Properties, se va ridica la 50 mil. euro, bani care vor proveni din credite bancare şi de la investitori. „Investiţia se ridică la circa 50 mil. euro cu tot cu partea de branded residences. Este primul hotel din portofoliul nostru de proiecte. Ne-am dat seama după 12 ani de real estate că e mult mai uşoară hotelăria decât rezidenţialul. Lucrăm cu parteneri care au experienţă de zeci de ani şi businessul e mai simplu“, spune pentru ZF Alexandru Manea, fondator al Monarc Properties.

 

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
Cele mai citite ştiri