Business Construct

Grupul imobiliar Maurer, care dezvoltă proiecte rezidenţiale în Braşov, Constanţa, Cluj, Mureş şi Sighişoara, ia o finanţare de 136 milioane lei de la CEC Bank şi Libra Bank

Grupul imobiliar Maurer, care dezvoltă proiecte...

Autor: Roxana Rosu

11.10.2021, 12:51 9672

Grupul imobiliar Maurer, care are în dezvoltare proiecte în Braşov, Constanţa, Cluj, Mureş şi Sighişoara, ia o finanţare de 136 milioane lei de la CEC Bank şi Libra Bank, pentru a susţine strategia de dezvoltare pe piaţa rezidenţială locală.

CEC Bank va oferi finanţare companiei Maurer Imobiliare Constanţa, iar Libra Internet Bank finanţează Maurer Panoramic Cluj  şi Maurer Imobiliare Mureş.  

”De mai bine de 12 ani fac parte, cu mândrie, din cadrul acestui proiect de anvergură şi, alături de Simon Maurer, conturăm în continuare planuri măreţe de dezvoltare a companiei. Mulţumim partenerilor noştri pentru încrederea pe care ne-o oferă.”, a spus Petruţ Pricop, CEO Maurer Grup, într-un comunicat.

Compania totalizează în momentul de faţă peste 1500 de angajaţi, din care peste 600 sunt angajaţi interni, iar diferenţa de 900 sunt angajaţii firmelor subcontractante, repartizaţi între cele 5 oraşe din ţară în care dezvoltă proiecte imobiliare în prezent (Braşov, Constanţa, Cluj, Mureş şi Sighişoara). În plus, grupul are un proiect finalizat în Sibiu, Avantgarden.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO