Business Construct

Grupul Lasselsberger Ceramics România, producătorul plăcilor ceramice marca Cesarom, a investit 1 milion de euro într-o nouă linie destinată rectificării gresiei şi faianţei la fabrica de la Cluj Napoca

Grupul Lasselsberger Ceramics România, producătorul...

Autor: Roxana Rosu

08.05.2023, 12:37 257

Grupul Lasselsberger Ceramics România, producătorul plăcilor ceramice marca Cesarom, a investit 1 milion de euro într-o nouă linie destinată rectificării gresiei şi faianţei la fabrica de la Cluj Napoca.

În urma acestei investiţii, anual, circa 21 de milioane de plăci produse de companie vor putea trece prin procesul de rectificare.

Plăcile rectificate sunt plăci ceramice cu dimensiuni exacte, ale căror canturi sunt perfect drepte, în urma slefuirii.

„Am luat decizia de a realiza această investiţie, deoarece ne dorim să fim în permanenţă în linie cu nevoile pieţei şi dorinţa românilor de a avea acces la produse de design, cu o calitate superioară. De asemenea, odată cu această iniţiativă vom lărgi gama de produse premium. Astfel, până la 40% din totalul producţiei de plăci ceramice din fabrica noastră pot fi rectificate prin noul procedeu”, a declarat Petrişor Grindeanu, Director General al Lasselsberger Ceramics România.

În ceea ce priveşte impactul la nivel de business, plăcile ceramice rectificate vor avea o contribuţie importantă în creşterea cu aproximativ 15% a vânzărilor companiei în acest an, se arată în comunicatul companiei.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO