Business Construct

Guzu, Duraziv: E greu să faci estimări când construcţiile sunt guvernate de factori imposibil de controlat

Daniel Guzu, acţionar Duraziv

Daniel Guzu, acţionar Duraziv

Autor: Andreea Neferu

03.04.2015, 00:05 363
Antreprenorul Daniel Guzu, care controlează producătorul de materiale de construcţii Duraziv, afirmă că piaţa de adezivi şi mortare uscate, pe care activează şi compania sa, poate beneficia anul acesta de revenirea segmentului rezidenţial, însă deocamdată este greu de prognozat ce evoluţie vor avea vânzările, scrie revista Business Construct.
 
„Revenirea pieţei imobiliare, încă timidă, şi posibila intensificare a programului de reabilitare termică, ar putea fi resorturile pentru o creştere semnificativă a pieţei de adezivi şi de mortare uscate. Dar pentru că piaţa construcţiilor este guvernată de factori uneori imposibil de controlat, cum ar fi cei meteorologici, economici sau politici, este dificil de estimat evoluţia exactă a acestui segment”, spune Daniel Guzu, care conduce Duraziv, cu afaceri de 80 de milioane de lei (18 milioane de euro) anul trecut.
 
Deşi nu oferă cifre privind evoluţia sectorului de adezivi anul trecut, Guzu afirmă că divizia de profil a Duraziv a înre­gistrat o creştere a vân­zărilor de 14% anul trecut şi că deţine o pondere de peste o treime din totalul cifrei de afaceri.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO