Business Construct

Ikea şi Heineken, printre chiriaşii noului depozit construit de Logicor la Mogoşoaia

Noua clădire este preînchiriată pe termen lung în procent de 85%  unor clienţi internaţionali

Noua clădire este preînchiriată pe termen lung în procent de 85% unor clienţi internaţionali

Autor: Roxana Rosu

19.10.2017, 10:53 1312

Logicor, unul dintre cei mai importanţi proprietari şi operatori de spaţii logistice, a finalizat construcţia unui nou depozit, de 40.000 mp, în cadrul parcului de distribuţie Logicor Bucureşti I din Mogoşoaia, printre chiriaşi numărându-se IKEA, Heineken şi companii din farma.

Parcul de distribuiţie, alcătuit din 3 clădiri cu un spaţiu de depozitare total de 82.900 mp., este situat la 10 km de centrul Bucureştiului.

Noua clădire este preînchiriată pe termen lung în procent de 85%  unor clienţi internaţionali, printre care se numără IKEA, Heineken, companii farmaceutice şi FMCG.

Pe lângă cele trei clădiri deja existente, Logicor Bucureşti I mai are potenţial de dezvoltare pentru încă aproximativ 64.000 mp. În afară de Bucureşti I, Logicor deţine terenuri pentru dezvoltări ulterioare în Braşov, Sibiu, Glina şi Timişoara.

”Piaţa imobiliară de logistică şi spaţii industriale este în acest moment cea mai dinamică din Europa Centrală şi de Est, cu o rată de neocupare în continuă scădere. Datorită poziţionării sale, Logicor vine în întâmpinarea cererii în creştere pentru spaţii logistice situate în locaţii excelente, venite atât din partea clienţilor existenţi, cât şi potenţiali”, a spus Bartosz Mierzwiak, Managing Director Logicor Europa Centrală şi de Est.

Logicor este unul dintre cei mai mari specialişti de pe piaţa imobiliară de logistică din Europa, cu un portofoliu de 13,6 milioane de mp, acoperind peste 17 ţări.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO