Business Construct

Încă o fabrică a început să producă materiale de construcţii: Soceram Câmpina a investit peste 20 mil. euro într-o fabrică în localitatea Cordun din judeţul Neamţ

Încă o fabrică a început să producă materiale de...

Autor: Alina-Elena Vasiliu

13.09.2021, 09:00 9534

Producătorul de materiale de construcţii Soceram Câmpina a început producţia într-o fabrică nouă de BCA, situată în localitatea Cordun din judeţul Neamţ, potrivit informaţiilor disponibile pe site-ul companiei.

„Este o fabrică în care am introdus tehnologii de ultimă oră. Vom produce BCA exclusiv din materii prime româneşti, pentru a susţine companiile autohtone“, se arată pe site-ul Soceram.

Lucrările de construcţie au durat aproximativ trei ani şi au implicat peste o sută de oameni, spune Ovidiu Crăciun, inginer la Soceram, într-un film de prezentare a noii fabrici, postat în august 2021. Investiţia a depăşit

20 de milioane de euro, precizează Liviu Găină, manager de mentenanţă mecanică, în acelaşi film de prezentare.

„Mai departe, vom merge să dezvoltăm proiecte în Gorj, unde vom realiza o altă fabrică de BCA“, spune Constantin Spînu, director de investiţii.

În 2020, Soceram Câmpina şi-a majorat cifra de afaceri până la 168 de milioane de lei, ceea ce înseamnă un avans de circa 11% comparativ cu 2019, potrivit datelor disponibile pe site-ul Ministerului de Finanţe.

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro