Business Construct

Ingo Nissen, responsabilul local al dezvoltatorului portughez Sonae Sierra care a investit în mallul Park Lake, pleacă din companie

Ingo Nissen, responsabilul local al dezvoltatorului...

Autor: Alina-Elena Vasiliu

02.08.2018, 13:38 498

Ingo Nissen, responsabilul din România al dezvoltatorului imobiliar Sonae Sierra, care a ridicat mallul Park Lake din Bucureşti, pleacă din companie. În locul lui vine Ana Guedes de Oliveira, care va deveni directorul executiv Sonae Sierra Developments.

„Ana Guedes de Oliveira va fi responsabilă pentru toate activităţile Sonae Sierra de dezvoltare din România susţinută de Cristovão Rocha, în calitate de manager responsabil cu serviciile de extindere şi dezvoltare”, spun reprezentanţii Sonae Sierra.

Ingo Nissen a preluat funcţia de managing director la Sonae Sierra în februarie 2008, lucrând în cadrul companiei portugheze din anul 2000. Este absolvent al Universităţii Tehnice TU Braunschweig din Germania.

Mallul Park Lake din parcul Titan din Bucureşti a fost deschis în septembrie 2016, în urma unei investiţii de 185 de milioane de euro, făcute de dezvoltatorul portughez Sonae Sierra, în parteneriat cu irlandezii de la Caelum Development. Investiţia a fost împărţită în mod egal între cei doi dezvoltatori.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO