Business Construct

Interviu. Iulian Mangalagiu, Modulo Decorative Solutions: Renovările nu-şi încetează activitatea nici pe timp de criză, iar acesta este un atu pentru noi

Supliment Construcţii

Iulian Mangalagiu

Iulian Mangalagiu

Autor: Alina-Elena Vasiliu

25.10.2022, 00:00 377

♦ Modulo Decorative Solutions şi-a propus dublarea cifrei de afaceri în următorii cinci ani ♦ Circa două treimi din producţia de piatră decorativă de la Turda se exportă.

Automatizarea producţiei şi a livrărilor, reciclarea şi reintegrarea rebutului în ciclurile de producţie, diversificarea canalelor de distribuţie sunt principalele planuri de business pe care le are executivul Iulian Mangalagiu, cel care a preluat, în această primăvară, rolul de chief operating officer al subsidiarei locale Modulo Decorative Solutions, o companie care se ocupă cu fabricarea de piatră decorativă.

Cu sediul în Turda, judeţul Cluj, compania a fost cumpărată, la finalul anului 2021, de fondul de investiţii CEECAT Capital, parte a fondului ADM, iar în 2021 a înregistrat o cifră de afaceri de 59 de milioane de lei, cu 258 de angajaţi.

„Împreună cu fondul de investiţii administrat de CEECAT Capital, dorim dublarea cifrei de afaceri în următorii cinci ani, prin întărirea prezenţei în ţările actuale şi prin dezvoltarea vânzărilor grupului şi pe alte pieţe“, spune Iulian Mangalagiu.

Anterior preluării de către CEECAT Capital, compania era deţinută de firma Valhall LLC (79,4%) şi de Mihai Gavriş (20,59%). Scopul anunţat de noul proprietar în decembrie 2021, la momentul tranzacţiei, este transformarea companiei într-un jucător regional.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO