ANALIZĂ REAL-ESTATE

Investiţiile imobiliare pentru închiriere câştigă teren. „Între 10 şi 15% din tranzacţii au ca scop închirierea“

2 mar 2018 Autor: Alina-Elena Vasiliu

♦ Cele mai mari chirii din ţară se regăseau, la sfârşitul anului trecut, în Cluj-Napoca, unde media pentru toate tipurile de apartamente era 400 de euro pe lună ♦ În Bucureşti, nivelul era, în decembrie 2017, de 350 de euro.

Aproximativ 15% din tranzacţiile cu locuinţe din România au loc în vederea închirierii ulterioare a apartamentelor. Tendinţa este de creştere faţă de anii ante­riori, când ponderea româ­ni­lor care cumpărau locuin­ţe pentru a le închiria apoi era mai mică de 10%.

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 02.03.2018

 
Cuvinte cheie:
inchiriere
, imobiliare
, tranzactii
, castigare
, investitii
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide