Business Construct

Investitorii români au cumpărat proiecte imobiliare în valoare de 250 mil. euro în 2018

Investitorii români au cumpărat proiecte imobiliare în...

Autor: Bogdan Alecu

16.01.2019, 00:05 286

♦ Opt mari tranzacţii cu proiecte imobiliare au avut drept cumpărători antreprenori români, aceştia investind în total 250 mil. euro, potrivit datelor din piaţa imobiliară, cu un randament investiţional de cel puţin 7,25%. ♦ Decisivă pe piaţa tranzacţiilor realizate de antreprenori este preluarea de către fraţii Adrian şi Dragoş Pavăl a proiectului The Bridge din Capitală pentru 200 mil. euro.

„Prezenţa sporită a capitalului românesc pe piaţa imobiliară marchează un posibil punct de cotitură, deoarece una din observa­ţiile pe care le primeam până acum de la unii investitori străini fără activitate aici era: dacă românii nu au încredere în activele locale, de ce am avea noi? Totodată, reprezintă şi un sem­nal că economia României pe an­samblu a crescut într-atât de mult în ulti­mul deceniu încât să ducă la acumulări de capital, un aspect pozitiv pentru perspectivele pe termen mai lung“, a declarat Robert Miklo, director, Invest-ment Services, Colliers International.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO