Business Construct

Ionuţ Negoiţă, HILS Development: Cam 60% din cumpărătorii noştri sunt originari din cartierul Titan şi vor să rămână aproape de casă. Avem însă şi studenţi care vin să înveţe în Bucureşti sau străini care vor să investească

Ionuţ Negoiţă, CEO şi fondator al HILS Development: Preţurile noastre sunt de circa 80.000 de euro pentru două camere şi 120.000 de euro pentru trei camere.

Ionuţ Negoiţă, CEO şi fondator al HILS Development: Preţurile noastre sunt de circa 80.000 de euro pentru două camere şi 120.000 de euro pentru trei camere.

Autor: Alina-Elena Vasiliu

09.04.2023, 00:01 10306

Investitorii reprezintă aproximativ o treime din cumpărătorii HILS, cei mai mulţi având câte opt-zece apartamente pe care le închiriază Cererea de locuinţe a crescut în condiţiile în care şi chiriile au urmat un trend ascendent.

Bucureştiul poate să mai absoarbă în conti­nuare un număr mare de locuinţe, nevoia de dez­voltare rezidenţială fiind în continuare ridica­tă, este de părere Ionuţ Negoiţă, dezvolta­tor imo­bi­liar, CEO şi fondator al HILS Development, compania care ridică în partea de est a Capitalei proiectele HILS Pallady şi HILS Brauner.

„În următorii 20 de ani se va construi mult în România, dar va fi o selecţie a dezvoltatorilor. Acum există concurenţă pe piaţă şi asta este bine, de­oarece clientul are de unde alege. În criză se face o selecţie naturală“, a spus Ionuţ Negoiţă la con­fe­rin­ţa ZF Tendinţe în piaţa rezidenţială 2023, eveni­ment care a avut loc la începutul acestei săptămâni.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO