Business Construct

Italienii de la Savini Due mizează pe o creştere de 15% a afacerilor

Italienii de la Savini Due mizează pe o creştere de 15%...

Autor: Laurentiu Cotu

06.01.2017, 00:05 310

Producătorul de mobilier pentru baie Savini Due din Sebeş, judeţul Alba, controlat de omul de afaceri italian Piersante Savini, a bugetat pentru acest an afaceri mai mari cu 15% faţă de anul trecut, susţinute de evoluţia pozitivă a pieţei de profil, dar şi de colaborările încheiate de companie cu retaileri online locali, dar şi cu cei internaţionali.

 
Savini Due a estimat pentru anul trecut afaceri totale de 110 mil. lei (24,5 mil. euro), în creştere cu 36% faţă de anul anterior, conform calculelor ZF pe baza datelor trans­mise de companie şi a celor de la Ministerul Finanţelor.
 
„Principalul nostru obiectiv pentru 2017 este pătrun­derea pe noi pieţe din Europa. Piaţa de construcţii din România a crescut foarte mult în ultimul an, iar cerinţele au fost dintre cele mai variate“, a declarat pentru ZF Transil­vania Piersante Savini, general manager al Savini Due.
 
Şeful companiei din Sebeş a mai spus că, posibilităţi de creştere există în continuare pe piaţa locală, în principal datorită condiţiilor de producţie avantajoase pe care le avem în ţară, impozitării  favorabile, costului acceptabil al manoperei, materiei prime accesibile în cantităţi mari, dar şi poziţiei geografice favorabile faţă de întreaga Europă.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO