Iulian Mangalagiu, CEO al Brikston, producător de cărămizi: Businessul de anul acesta a fost între agonie şi extaz. Estimăm afaceri de 20 mil. euro

13 sep 2018 Autor: Alina-Elena Vasiliu

„Probabil că există în continuare companii interesate de preluarea Brikston, ţinând cont de rezultatele excelente ale companiei“, spune Iulian Mangalagiu, după ce preluarea companiei de către Wienerberger a fost anulată.

Producătorul de cărămizi Brikston (fosta Ceramica Iaşi) a investit un milion de euro în echipamente şi maşini şi pariază pe o creştere uşoară a afacerilor până la finalul anului, în condiţiile unei pieţe a construc­ţiilor aflate pe un trend ascendent.

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 13.09.2018

 
Cuvinte cheie:
Brikston
, companie
, capital
, preluare
, producator
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide