Business Construct

Jibril Semour, Catinvest: Pregătim centrul comercial de la Orhideea pentru corporatiştii din zonă şi extindem zona de restaurante. Excludem vânzarea sau reconstrucţia

Jibril Semour, director pentru Europa de Est în cadrul Catinvest:

„Vom extinde zona de food court la Orhideea datorită corporatiştilor. Nu extindem centrul comercial, ci vom muta anumiţi chiriaşi, iar anul viitor vom avea cel puţin patru noi restaurante şi o cafenea Starbucks ce se va deschide până la finalul lunii decembrie“.

Jibril Semour, director pentru Europa de Est în cadrul Catinvest: „Vom extinde zona de food court la Orhideea datorită corporatiştilor. Nu extindem centrul comercial, ci vom muta anumiţi chiriaşi, iar anul viitor vom avea cel puţin patru noi restaurante şi o cafenea Starbucks ce se va deschide până la finalul lunii decembrie“.

Autor: Bogdan Alecu

22.12.2017, 00:08 2069

Francezii de la Catinvest, pregătesc un plan de expansiune a centrului Orhideea, amplasat în cea mai fierbinte zonă de birouri din Bucureşti. Ei au în plan remodelarea după noile cerinţe din zona care urmează să găzduiască 30.000 de corporatişti care vor lucra la mai puţin de câteva sute de metri de centrul comercial.

Jibril Semour, director pentru Europa de Est în cadrul companiei franceze imobiliare Catinvest, spune că grupul a primit oferte pentru centrul comercial Orhideea, dar tocmai datorită poziţiei sale în zona Grozăveşti, acesta nu este nici de vânzare.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO