INTERVIU

Jibril Semour, Catinvest: Pregătim centrul comercial de la Orhideea pentru corporatiştii din zonă şi extindem zona de restaurante. Excludem vânzarea sau reconstrucţia

22 dec 2017 Autor: Bogdan Alecu

Jibril Semour, director pentru Europa de Est în cadrul Catinvest:

„Vom extinde zona de food court la Orhideea datorită corporatiştilor. Nu extindem centrul comercial, ci vom muta anumiţi chiriaşi, iar anul viitor vom avea cel puţin patru noi restaurante şi o cafenea Starbucks ce se va deschide până la finalul lunii decembrie“.

Francezii de la Catinvest, pregătesc un plan de expansiune a centrului Orhideea, amplasat în cea mai fierbinte zonă de birouri din Bucureşti. Ei au în plan remodelarea după noile cerinţe din zona care urmează să găzduiască 30.000 de corporatişti care vor lucra la mai puţin de câteva sute de metri de centrul comercial.

Jibril Semour, director pentru Europa de Est în cadrul companiei franceze imobiliare Catinvest, spune că grupul a primit oferte pentru centrul comercial Orhideea, dar tocmai datorită poziţiei sale în zona Grozăveşti, acesta nu este nici de vânzare.

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 22.12.2017

 
Read this article in english on www.ZFenglish.com
Cuvinte cheie:
Catinvest
, centru comercial
, extindere
, vanzare
, reconstructie
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide