Business Construct

JLL este managerul de proiect al viitorului sediu al Groupe Renault din Bucureşti

JLL este managerul de proiect al viitorului sediu al...

Autor: Roxana Rosu

26.09.2017, 10:14 215

Globalworth, în parteneriat cu Elgan Group, a desemnat recent JLL România ca manager de proiect pentru viitorul sediu al Groupe Renault, care va avea o suprafată inchiriabil[ de 47.000 de metri pătraţi.

În baza acestui contract, JLL va oferi servicii de management de proiect, cost management, dirigenţie de şantier, de monitorizare a siguranţei pe şantier.

Sediul Renault Bucharest Connected va fi situat pe strada Preciziei şi este încadrat în categoria de clădiri de clasă A. Spaţiul va include un showroom pentru vehiculele Groupe Renault, 1.000 de locuri de parcare, cabinet medical, restaurant, infrastructură informatică etc. Construcţia imobilului de birouri a început recent, iar livrarea este programată in Q1 2019.

"Suntem foarte mândri că suntem implicaţi într-un proiect de asemenea anvergură dezvoltat de Elgan Offices SRL, o companie deţinută în mod egal de Globalworth şi Elgan Group (reprezentată de Simon Roth). JLL continuă astfel colaborarea foarte bună pe care o are cu Globalworth, după ce anul trecut a livrat proiectul Gara Herăstrău, o clădire de birouri de peste 12.000 mp, situata în zona de nord a Bucureştiului. Noua clădire de birouri este un proiect important pentru JLL, iar colaborarea cu cel mai important investitor din piaţa de birouri din România, pe de o parte, şi cu cea mai mare companie din România, pe de altă parte, este o mare onoare pentru noi", a declarat Cezar Florea, coordonatorul Departamentului de Project Management al JLL Romania.

Departamentul de Project and Development Services al JLL are un portofoliu variat de proiecte industriale, clădiri de birouri şi amenajări de birouri de peste 100.000 metri pătraţi, acestea având valori cumulate ce depăşesc 150 milioane de euro, pentru clienţi precum, Dell, Toro, Delphi, Allianz, Microchip, Microsoft etc.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO