Business Construct

Kingfisher a reluat procesul de transformare a magazinelor Bricostore

La sfârşitul săptămânii trecute bri­tanicii au închis magazinul Bricostore de lângă hipermarketul Carrefour Mili­tari

La sfârşitul săptămânii trecute bri­tanicii au închis magazinul Bricostore de lângă hipermarketul Carrefour Mili­tari

Autor: Cristi Moga

19.08.2014, 00:05 985
Grupul britanic Kingfisher, care a preluat anul trecut magazinele din România ale reţelei de bricolaj Bricostore de la familia Bresson din Franţa, a reluat pro­cesul de transformare a unităţilor comerciale şi îşi va monta în următoarele două luni sigla Brico Depot pe primul magazin de bricolaj deschis în România în urmă cu 12 ani, la intrarea pe autostrada Bucureşti - Piteşti.
 
La sfârşitul săptămânii trecute bri­tanicii au închis magazinul Bricostore de lângă hipermarketul Carrefour Mili­tari după ce în primăvară au transformat maga­zinele Bricostore Orhideea şi Pan­telimon în unităţi Brico Depot.
 
„Magazinul Bricostore din Militari va fi redeschis pe 18 octombrie sub sigla Brico Depot, în timp ce magazinul din Băneasa va continua să funcţioneze sub sigla Bricostore până anul viitor. Anul acesta vor mai fi rebranduite şi alte magazine Bricostore, dar în ţară, în oraşe precum Ploieşti şi Piteşti“, au declarat reprezentanţi ai magazinului Bricostore Militari.
 
Magazinul Bricostore din Militari a fost deschis în martie 2002, cu puţin timp înainte ca germanii de la Praktiker să pună un prim picior în România, în comuna Voluntari de lângă Bucureşti, în timp ce băcăuanii de la Dedeman au făcut în acelaşi an pasul de la magazinele mici spre un format apropiat de cel al reţelelor de bricolaj.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO