KPMG îşi mută sediul din Timişoara în proiectul ISHO, dezvoltat de Ovidiu Şandor

12 ian 2018 Autor: Alina-Elena Vasiliu

Firma de audit şi consultanţă fiscală KPMG îşi mută birourile din Timişoara în proiectul ISHO, dezvoltat de omul de afaceri Ovidiu Şandor. KPMG se alătu­ră operatorului german de servicii Bosch şi companiei americane Survey Sam­pling International, care de ase­me­nea au închiriat spaţii în proiect.
 
„Am ajuns la un grad de ocu­pare de peste 80%. Mai există şi alţi chi­riaşi pe lân­gă cei pe care i-am anun­ţat, com­pa­nii care vin din sectoa­rele IT, ser­vi­cii fi­nan­ciare şi sec­torul ban­car“, spune Ovidiu Şandor, investito­rul din proiect.

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 12.01.2018

 
Cuvinte cheie:
timisoara
, proiect
, kpmg
, ovidiu
, dezvoltare
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide