Business Construct

Lichidatorii Swan au patru cumpărători pentru proiectul de birouri din Pipera: Săptămâna viitoare desemnăm câştigătorul

Parcul de afaceri Swan are o suprafaţă închiriabilă de 27.000 de metri pătraţi şi a ajuns la un grad de ocupare de circa 50%.

Parcul de afaceri Swan are o suprafaţă închiriabilă de 27.000 de metri pătraţi şi a ajuns la un grad de ocupare de circa 50%.

Autor: Cristi Moga

18.07.2014, 20:41 646
Casa de Insolvenţă Transilvania, lichidatorul companiei în portofoliul căreia se află parcul de afaceri Swan din Pipera, a început negocierile directe cu patru investitori pentru vânzarea proiectului de birouri, după ce preţul de pornire a discuţiilor fost redus luna trecută de la 42,7 mil. euro la 31 mil. euro.
 
„Am reuşit să aducem în procedura de negociere directă patru ofertanţi fermi. În prezent, procedura de negociere este în curs de desfăşurare. În data de 25 iulie se va desemna oferta câştigătoare. Tot atunci creditorii vor putea decide fie să vândă în această rundă de negocieri către cea mai buna ofertă de pe piaţă, fie să întocmim o nouă strategie de valorificare“, a declarat pentru ZF Andreea Anghelof, managing partner al Casei de Insolvenţă Transilvania.
 
Ea a mai declarat că până la finalizarea procedurii de valorificare, din considerente de confidenţialitate, nu poate oferi mai multe detalii.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO