Lindab: Luăm în calcul mutări de linii de producţie din alte ţări în România

16 ian 2018 Autor: Alina-Elena Vasiliu

Vezi galeria foto Radu Gliga, director operaţiuni şi vânzări Lindab: Dacă în 2016 construcţiile metalice erau pe o pantă descendentă, 2017 a reprezentat anul redresării per ansamblu

Piaţa sistemelor de ventilaţie şi climatizare îşi va continua creşterea în 2018, în contextul proiectelor imobiliare pe care dezvoltatorii le-au anunţat pentru acest an.

„Piaţa sistemelor de ventilaţie şi climatizare va continua să crească şi în 2018, datorită investiţiilor masive anun­ţate deja pentru prima parte a anului“, spune Radu Gliga, director opera­ţiuni şi vânzări la Lindab. Com­pania are trei direcţii de business, li­vrând, alături de acoperişuri, şi hale me­talice industriale şi soluţii de ventilaţii.

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 16.01.2018

 
Cuvinte cheie:
Lindab
, mutare
, productie
, romania
, piata
, crestere
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide