Linia de cale ferată Aeroport - Gara de Nord devine o adevărată saga: Ion Ţiriac spune că trece pe terenul lui. CFR afirmă că abia sunt analizate variantele de traseu

10 aug 2018 Autor: Răzvan Botea

Pe unde ar putea trece calea ferată spre aeroportul Otopeni

Linia de cale ferată ce va lega Aeroportul Internaţional Henri Coandă de Gara de Nord şi care trebuie să fie gata până în 2020 devine o adevărată saga.

Omul de afaceri român şi fost jucător profesionist de tenis Ion Ţiriac spune că există o posibilitate ca linia de cale ferată să treacă prin patinoarul recent inaugurat de către acesta şi care l-a costat 3 milioane de euro, în timp ce CFR spune că abia s-a semnat contractul pentru revizuirea studiului de fezabilitate, în cadrul căruia vor fi analizate variantele de traseu. Proiectul liniei de cale ferată care va lega Aeroportul Henri Coandă (Otopeni) de Gara de Nord este în faza de „studiu de fezabilitate“ de 10 ani.

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 10.08.2018

 
Cuvinte cheie:
gara de nord
, cale ferata
, otopeni
, studiu
, aeroport
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide