Liviu Neagu, Bergerat Monnoyeur: Lipsa de vizibilitate pe termen mediu a antreprenorilor limitează vânzările de utilaje de construcţii

13 iun 2018 Autor: Răzvan Botea

Piaţa utilajelor pentru construcţii din Ro­mânia este în creştere, dar cu toate acestea este la jumătate faţă de pe­rioada de boom economic din 2007-2008, când se vindeau anual 3.800 - 4.000 de utilaje.

„Printre motivele pentru care piaţa românească de utilaje de construcţii este la 30% faţă de piaţa poloneză sau la 40% faţă de cea din Cehia se numără faptul că nu există proiecte mari, dar şi lipsa de vizibilitate pe termen mediu a antreprenorilor care s-au concentrat pe marile oraşe în ideea în care acestea dispun de forţă de muncă calificată“, a declarat Liviu Neagu, director general al Bergerat Monnoyeur România şi Republica Moldova.

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 13.06.2018

 
Cuvinte cheie:
utilaje
, constructii
, mediu
, antreprenori
, termen
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide