• Leu / EUR4.9297
  • Leu / GBP5.7419
  • Leu / USD4.6851
Business Construct

Liviu Tudor vrea să transforme o clădire de birouri într-un nou tip de rezidenţial: „Venim cu un viitor spaţiu de co-living“

TENDINŢE ÎN BUSINESS

Liviu Tudor vrea să transforme o clădire de birouri într-un nou tip de rezidenţial: „Venim cu un viitor spaţiu de co-living“

Novo Park se va transforma într-un proiect mixt-use ce va prefigura „the future of work and living“ şi va conţine toate componentele adiţionale pe care parcul de birouri al viitorului le va avea.

Autor: Bogdan Alecu

25.08.2020, 15:00 706

♦ Prima transformare a unei clădiri de birouri în spaţii de locuit ridică o nouă întrebare – angajaţii cu laptopuri mai trebuie să lucreze în acelaşi birou? ♦ În pofida optimismului unor brokeri imobiliari, marea întrebare a momentului este dacă angajaţii care nu lucrează în unităţi de producţie sau retail mai trebuie să stea împreună şi să folosească mii de metri pătraţi de birouri, aşa cum era cazul până acum.

Liviu Tudor, cel mai mare pro­prietar român de birouri de pe piaţa locală, care deţine pro­iectele West Gate din partea de vest a Capitalei şi Novo Park de la Dimitrie Pompeiu, vrea în premieră să trans­forme o clădire de bi­rouri în spaţii de locuit – idee care s-a mai ve­hi­culat pe piaţa locală, însă puţine s-au realizat până în prezent.

“Novo Park se va transforma într-un proiect mixt-use ce va prefigura «the future of work and living» şi va conţine toate componentele adiţionale pe care parcul de birouri al viitorului le va avea. Printre acestea se află şi un viitor co-living amenajat într-o clădire existentă ce va acomoda multe alte funcţiuni noi“, a declarat pentru ZF Liviu Tudor, cel care controlează Genesis Property, cel mai mare proprietar român de birouri de pe piaţa locală.

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO
Principalele valute BNR - ieri, 13:15
EUR
USD
GBP
CHF
Azi: 4.9297
Diferență: 0,2297
Ieri:
Azi: 4.6851
Diferență: -1,1228
Ieri:
Azi: 5.7419
Diferență: 0,8536
Ieri:
Azi: 5.0142
Diferență: 0,5051
Ieri: