Business Construct

Lucian Căpitănescu a făcut afaceri de 80 mil. lei în 2019, mai mult decât dublu într-un an, cu firma de construcţii Erpia din Craiova. „Principalii noştri beneficiari sunt consiliile judeţele din zona Olteniei, primării de comune, oraşe, CNADNR.“

Lucian Căpitănescu a făcut afaceri de 80 mil. lei în...

Autor: Alina-Elena Vasiliu

04.11.2020, 17:15 674

Erpia, o companie cu activitate în construcţia de drumuri şi autostrăzi, a raportat pentru 2019 o cifră de afaceri mai mult decât dublă comparativ cu anul precedent, rezultatul fiind de 80 de milioane de lei, potrivit datelor de la Minis­te­rul de Finanţe. Firma din Craiova şi-a extins numărul de angajaţi cu circa 40, până la 175.

Până la închiderea ediţiei, reprezentanţii Erpia nu au răs­puns solicitării ZF referitoare la evoluţia businessului în 2019 şi 2020.

„Erpia SA Cra­io­va a fost înfi­in­ţată în anul 1991, prin di­vi­zarea IJGCL Dolj. În anul 1999, societatea s-a privatizat, ea având 100% ca­pi­tal privat. Princi­pa­lii noştri be­ne­fi­ciari sunt consiliile ju­de­ţene din zona Olte­ni­ei, pri­mării de co­mu­ne, oraşe, CNADNR“, se ara­tă pe site-ul Con­struct Cluster Olte­nia, o platfor­mă care adună com­pa­niile de con­struc­ţii din Oltenia.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO