Business Construct

Mâine apare anuarul ZF Construcţii şi Imobiliare 2018. Construcţii şi constructori, materiale, mobilier, amenajări

Mâine apare anuarul ZF Construcţii şi Imobiliare 2018....

Autor: Bogdan Alecu

31.07.2018, 00:07 529

Ziarul Financiar lansează mâine anuarul Construcţii & Imobiliare 2018, anuar care prezintă o analiză cuprinzătoare a evoluţiei pieţei de construcţii şi imobiliare în ultimul an. 

Anuarul include analize ale celor mai importante mişcări din acest sector în decursul ultimului an, previziuni bazate pe cercetări şi opinii ale experţilor, alături de cronologii de evenimente şi indexuri cu principalele companii de pe piaţă.

Ediţia din 2018 este structurată pe patru capitole: Construcţii şi constructori, Materiale de construcţii, Mobilier, amenajări, utilaje de construcţii, Imobiliare. Fiecare secţiune urmăreşte să analizeze segmentele de piaţă prin prisma efectelor crizei, dar şi să anticipeze ce se va întâmpla anul viitor, având în vedere planurile de investiţii publice, bugetele consumatorilor şi strategiile băncilor în privinţa creditării. Atât estimările privind valoarea pieţelor, cât şi previziunile pentru anul următor se bazează pe date ale asociaţiilor din domeniu sau ale unor firme de cercetare.

Împreună cu informaţiile de la finalul capitolelor despre principalele companii din domeniu, analizele şi cronologiile fac din această ediţie a anuarului o agendă de lucru utilă pentru constructori, dezvoltatori şi brokeri imobiliari.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO