Mallul ParkLake a trecut de 10 milioane de vizitatori şi discută cu Bebe Tei pentru a aduce supermarketul şi în Titan

12 ian 2018 Autor: Bogdan Alecu

La un an şi jumătate de la deschidere, mallul ParkLake a ajuns la un nivel mediu de 27.000 de vizite pe zi şi un total de peste 10 mil. vizitatori în 2017, primul an calendaristic întreg al centrului comercial.
 
„Anul trecut am trecut de bariera celor 10 milioane de vizite la ParkLake. Anul acesta poate vom trece de 11 mi­lioane de vizite. Prima jumătate nu a fost extraordinar de bună, în a doua jumătate a anului trecut am crescut puternic”, a spus Ingo Nissen, managing director al Sonae Sierra.

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 12.01.2018

 
Cuvinte cheie:
ParkLake
, mall
, vizitatori
, discutare
, supermarket
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide