Business Construct

Mallurile anului 2018: oraşele mici au avut prim-planul deschiderilor. Unde s-a deschis cel mai mare mall din 2018

Mallurile anului 2018: oraşele mici au avut prim-planul...

Autor: Alina-Elena Vasiliu

26.12.2018, 15:31 3331
Cel mai mare mall deschis anul acesta este Shopping City Satu Mare (NEPI Rockcastle), cu o suprafaţă de 29.000 mp, de circa trei ori mai puţin decât un mall mediu din Capitală. „După cum stau lucrurile în prezent, nu vom vedea în următorii doi-trei ani altă investiţie în Bucureşti”, spune Mariana Stamate, head of property management la JLL România.
Şase proiecte comerciale noi – atât extinderi, cât şi proiecte de la zero – au fost inaugurate în 2018 în România, însă pe machetele dezvoltatorilor imobiliari se află mai multe proiecte pentru anul viitor, potrivit datelor centralizate de compania de consultanţă imobiliară JLL România. Dacă în alţi ani Bucureştiul se afla în topul preferinţelor dezvoltatorilor, anul acesta a atras investitorii în oraşul din eşaloanele inferioare, care fac astfel paşi către dezvoltare. Este însă al doilea an în care Capitala nu mai este scena principală a mallurilor noi.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO