Business Construct

Mallurile din grupul Iulius au generat afaceri de 291 mil. lei, toate pe plus

Iulian Dascălu, proprietar Iulius Mall

Iulian Dascălu, proprietar Iulius Mall

Autor: Alina-Elena Vasiliu

07.06.2016, 07:00 695
Toate proiectele omului de afaceri Iulian Dascălu, care controlează Iulius Group, unul dintre cei mai puternici jucători locali din industria locală de centre comerciale şi birouri, au înregistrat anul trecut creşteri ale cifrei de afaceri, ajungând la o valoare cumulată de 291 mil. lei (66,1 mil. euro) numai din segmentul de retail.
 
Acestui total i se adaugă 27,8 mil. lei (6,3 mil. euro) din exploatarea sectorului office construit în cadrul an­samblului Palas din Iaşi. Faţă de anul 2014, când rezultatul pe retail a fost de 268,1 mil. lei (60,9 mil. euro), creşterea este de 8,5%. Liderul grupului în ceea ce priveşte rezultatele pentru anul trecut este centrul comercial Iulius Mall Timişoara, care a adus în 2015 venituri de 89,7 mil. lei (20,4 mil. euro), în creştere cu 6,5% faţă de anul anterior. Mallul din vestul ţării va fi integrat într-un proiect mai amplu la care compania lucrează în prezent şi în care investeşte peste 220 mil. euro. Acesta va fi al doilea ansamblu de tip mixed-use din portofoliul companiei, după Palas Iaşi.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO