Business Construct

MAM Bricolaj, companie din industria de bricolaj fondată de Cristian Găvan, va deschide al treilea magazin din Bucureşti, în urma unei investiţii de 1,65 milioane de euro, şi se pregăteşte de o nouă inaugurare, la Braşov

MAM Bricolaj, companie din industria de bricolaj fondată...

Autor: Roxana Rosu

26.03.2021, 13:18 717

MAM Bricolaj, companie românească din industria de bricolaj fondată de Cristian Găvan, va deschide un nou magazin în Bucureşti, pe 30 martie, în urma unei investiţii de 1,65 milioane de euro.

Următorul magazin va fi inaugurat în Braşov.

Retailerul  de materiale şi accesorii pentru mobilier vizează atât extinderea la nivel naţional, cât şi creşterea numărului de magazine din Bucureşti, unde a ajuns acum la 3 unităţi.

Noua unitate este situată pe str. Prelungirea Ghencea şi are o suprafaţă totală de 1.500 de metri pătraţi, cu o suprafaţă de vânzare de 1.000 de metri pătraţi. Magazinul include spaţiu de depozitare şi birouri.

Investiţia s-a ridicat la 1,3 milioane de euro pentru achiziţia spaţiului, iar 350.000 de euro au fost alocaţi pentru amenajare. În noul magazin lucrează în prezent 30 de angajaţi.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO