Business Construct

Mapei fuzionează cu Polyglass pentru a-şi întări poziţia pe piaţa adezivilor

Mapei fuzionează cu Polyglass pentru a-şi întări...

Autor: Bogdan Alecu

10.08.2016, 00:05 271
Mapei, unul dintre cei mai mari jucători de pe piaţa producătorilor de adezivi şi produse chimice premium pentru construcţii, va fuziona prin absorbţie cu Polyglass, producător mondial de membrane hidroizolatoare. Prin această decizie reprezentanţii Mapei România vizează activarea sub o singură entitate juridică şi consolidarea poziţiei pe piaţa românească a materialelor de construcţii.
 
„Este o decizie întemeiată pe analize interne, planificată încă din 2015, prin care ţintim o creştere de două cifre procentuale a vânzărilor până la finalul anului în curs. Activăm pe o piaţă fragmentată şi concurenţială, dar în creştere, susţinută atât de noile clădiri de birouri din Capitală şi marile oraşe, cât şi de noile proiecte rezidenţiale, iar această creştere trebuie să se reflecte automat şi în cifra de afaceri a companiei“ a declarat Florin Ciobanu, director general al Mapei România. 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO