Business Construct

Mateescu, Greenfield: Cu siguranţă începem lucrările la alte nouă blocuri în martie

Greenfield este un pro­iect în care erau deja cons­truite 670 de aparta­mente

Greenfield este un pro­iect în care erau deja cons­truite 670 de aparta­mente

Autor: Cristi Moga

13.02.2015, 07:11 1361
Compania imobiliară Impact, care dezvoltă ansamblul rezidenţial Greenfield din zona Băneasa, şi-a propus ca în luna martie a acestui an să înceapă lucrările la încă un tronson de nouă blocuri cu 252 de apartamente în cadrul acestui proiect care a fost revitalizat anul trecut, după ce omul de afaceri Gheorghe Iaciu a preluat controlul grupului.
 
Impact a construit din vara anului trecut nouă blocuri noi în Greenfield a căror livrare către cumpărători va avea loc până la finalul lunii aprilie, valoarea investiţiei fiind estimată la 7,5 mil. euro.
 
„Cu siguranţă vom da drumul la următoarele nouă blocuri în a doua jumătate a lunii martie. Avem rezervări, cu avansuri medii reprezentând 18% din valoarea aparta­mentelor, pentru 30% din locuinţele din prima fază, iar pe măsură ce se amenajează şi exteriorul blocurilor şi spaţiile verzi, ritmul de vânzare va merge şi mai bine. În luna ianuarie am vândut 33 de apartamente şi ritmul se menţine şi la începutul lunii februarie“, a declarat Lucian Mateescu, di­rectorul general al Impact.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO