Medicul chirurg Cătălin Copăescu a construit în cinci ani unul dintre cele mai mari trei spitale private din ţară

1 sep 2017 Autor: Mirabela Tiron

Spitalul Ponderas din Capitală, pornit în 2011 de medicul chirurg Cătălin Copăescu şi preluat în 2016 de Regina Maria (Mid Europa Partners), s-a apropiat de 20 de milioane de euro anul trecut, plus 20%.

Spitalul Ponderas, cea mai mare unitate spitalicească din cadrul reţelei private de sănătate Regina Maria,  a finalizat anul trecut cu afaceri de 86,2 milioane de lei (19,3 milioane de euro), în creştere cu circa 20% faţă de anul anterior, potrivit oficialilor companiei şi calculelor ZF. 

Pe baza datelor anunţate până acum şi a informaţiilor publice existente în cazul spitalelor care sunt înregistrate pe entităţi fiscale diferite de compania-mamă, spitalul Ponderas a avut unul dintre cele mai mari trei rulaje în 2016. 

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 01.09.2017

 
Cuvinte cheie:
crestere
, medic
, spitale
, construire
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide