Business Construct

Mega Image a bătut palma cu Papalekas pentru un supermarket la parterul turnului Bucharest One

Mega Image a bătut palma cu Papalekas pentru un...

Autor: Cristi Moga

16.02.2015, 11:57 2536

Grupul belgian Delhaize, care deţine în România reţeaua Mega Image, a închiriat un spaţiu de 1.600 de metri pătraţi la parterul viitorului turn de birouri Bucharest One dezvoltat de omul de afaceri Ioannis Papalekas între pasajul Pipera şi mallul Promenada din nordul Capitalei.

Lucrările la structura turnului au ajuns la nivelul 5 dintr-un total de 23 de etaje, finalizarea construcţiei fiind programată la finalul acestui an sau la începutul anului viitor. Printre chiriaşii turnului se vor număra grupurile Vodafone şi Huawei.

Prin acest magazin, Mega Image va intra în competiţie directă cu Billa, reţea care are un supermarket în cadrul mallului Promenada, situat în mijlocul zonei de birouri cu cea mai mare dezvoltare din Bucureşti. Per total, în această zonă ar putea lucra în următorii ani aproape 50.000 de persoane, ţinând cont de numărul de proiecte finalizate sau aflate în construcţie.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO