Business Construct

NEPI a ajuns în doar un an la investiţii de aproape jumătate de miliard de euro în centre comerciale în Bucureşti. „Rămâne o piaţă atractivă şi pe viitor“

NEPI a ajuns în doar un an la investiţii de aproape...

Autor: Andreea Neferu

28.08.2015, 09:30 904

În urmă cu un an NEPI nu avea niciun proiect de retail operaţional în Bucureşti, iar în prezent compania a ajuns la patru centre comerciale.

Compania de dezvoltare imobiliară NEPI, care a cumpărat în urmă cu două zile centrul comercial Auchan Titan de la nemţii de la Aberdeen Asset Management, a ajuns la investiţii de 446 milioane de euro în proiecte de retail în Bucureşti, deţinând în prezent 186.000 de metri pătraţi de astfel de spaţii în Capitală, arată o analiză a ZF.

NEPI are patru centre comerciale în Capitală în prezent, dintre care două dezvoltate de grup, Vulcan Value Center şi Mega Mall, şi două achiziţionate, Promenada Mall şi Auchan Titan.

În prezent stocul de retail din Bucureşti se ridică la circa 1 milion de metri pătraţi, astfel că NEPI controlează aproape o cincime din total.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro

AFACERI DE LA ZERO