Business Construct

NEPI îşi marchează prezenţa şi în Satu Mare, cu un mall de 40 mil. euro anunţat pentru 2018

NEPI îşi marchează prezenţa şi în Satu Mare, cu un...

Autor: Alina-Elena Vasiliu

10.04.2017, 12:16 283

Compania sud-africană de investiţii în real-estate NEPI investeşte 40 de milioane de euro într-un centru comercial în Satu Mare. Lucrările de construcţie sunt programate să înceapă în următoarele săptămâni, potrivit surselor ZF, după finalizarea dezbaterii publice, compania obţinând deja avizele de construcţie.

Centrul comercial Shopping City Satu Mare este programat să fie inaugurat la finalul anului viitor. Suprafaţa închiriabilă va fi de 28.000 de metri pătraţi închiriabili, iar terenul pe care se construieşte este de circa 6 hectare.

Proiectul comercial va avea branduri naţionale şi internaţionale, un hipermarket, un cinematograf şi un food-court cu restaurante, cafenele, locaţii fast-food şi o zonă pentru terasă. Compania nu a încheiat contracte cu chiriaşii până acum, partea de leasing e ongoing, potrivit surselor ZF, NEPI aflându-se în discuţie cu mai mulţi retaileri.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO