Business Construct

NEPI Rockcastle continuă extinderea pe piaţa din România cu un nou mall la Sibiu, investiţie de 100 mil.euro

NEPI Rockcastle continuă extinderea pe piaţa din...

Autor: Roxana Rosu

09.10.2019, 10:31 3255

 Fondul NEPI Rockcastle va inaugura pe 14 noiembrie un nou mall, în Sibiu, în urma finalizării unei investiţii de 100 milioane euro, proiectul incluzând şi primul hypermarket Kaufland amplasat în incinta unui centru comercial.

Promenada Sibiu, cel de-al 19-lea centru comercial dezvoltat de NEPI Rockcastle, a fost construit pe un teren de 4,2 ha şi dispune de o suprafaţă închiriabilă de 42.200 de metri pătraţi.

„Investiţia în Promenada Sibiu este una dintre cele mai mari pe care NEPI Rockcastle le-a făcut până acum în România, în afară Bucureştiului. Am investit nu doar financiar, dar şi experienţa acumulată din celelalte Centre Comerciale dezvoltate şi administrate de noi şi suntem siguri că peisajul comercial va fi reinventat şi redesenat odată cu inaugurarea din noiembrie, atât prin branduri premium, dar şi printr-un design unic în regiune. Avem primul Hypermarket Kaufland amplasat într-un Centru Comercial, primul multiplex cinematografic Cinegold din regiune, dar şi o terasă cu o privelişte spectaculoasă’’, a spus Dorinel Udma, Asset Manager NEPI Rockcastle.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO