Business Construct

O firmă a unui fost cadru al armatei, Cătălin Podaru, cu afaceri de 12 mil. lei, a câştigat un contract de 1 mld. lei pentru modernizarea UM Câmpia Turzii

O firmă a unui fost cadru al armatei, Cătălin Podaru,...

Autor: Alina-Elena Vasiliu

19.09.2021, 18:38 5769

Leviatan Design, o companie deţinută de Cătălin Podaru, care a câştigat, în calitate de lider de aso­ciere, contractul pentru prima etapă din modernizarea Unităţii Militare Câmpia Turzii, va aloca aproape 100 de proiectanţi şi specialişti pentru această fază iniţială a proiectului.

Modernizarea Unităţii Militare de la Câmpia Turzii este un proiect cu o valoare totală de peste un miliard de lei, pentru realizarea infrastructurii în cadrul cazarmei. În total, 67 de companii s-au înscris la licitaţie, iar câştigătoare a fost declarată asocierea condusă de Leviatan Design. Din consorţiu mai fac parte firmele Telekom Commu­nications România, Ubitech Construc­ţii şi Petrodesign. „Con­sorţiul, în conformitate cu infor­maţiile din Registrul Comerţului, avea la finalul anului 2020 un număr mediu de personal de 3.754 (de angajaţi – n. red.), fără a lua în consi­derare partenerii externi, şi o cifră de afaceri totală a asociaţilor la finele anului 2020 de 3.027.296.057 de lei“, spun reprezentanţii Leviatan Design.

Contractul scos la licitaţie presupune lucrări de proiectare şi de executare şi are o valoare totală de 1,3 miliarde de lei. Asocierea amintită este responsabilă de partea de proiectare. Potrivit datelor disponibile pe platforma SEAP, doar prima fază a proiectului reprezintă circa 500 de milioane de lei, adică în jur de 100 de milioane de euro.

Leviatan Design este deţinută de Cătălin Podaru, absolvent de studii şi serviciu activ în cadrul Armatei României. Compania a avut în 2020 o cifră de afaceri de 12,5 milioane de lei, similar cu anul precedent.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO