Business Construct

O singură ofertă depusă pentru lotul 2 al Autostrăzii Sibiu - Piteşti. Tronsonul are 31,33 km şi va costa peste 4,6 miliarde de lei

O singură ofertă depusă pentru lotul 2 al Autostrăzii...

Autor: Mediafax

20.10.2021, 18:34 1138

Au fost depuse ofertele pentru etapa a II-a  a procedurii de atribuire a contractului de Proiectare şi Execuţie „Autostrada Sibiu - Piteşti, Secţiunea 2, Boiţa - Cornetu”, la care s-a înscris o asociere de firme. Tronsonul are 31,33 kilometri.

Miercuri a avut loc depunerea ofertelor pentru Etapa a II-a (Propuneri Tehnice şi Propuneri Financiare) pentru procedura de atribuire a contractului Proiectare şi Execuţie „Autostrada Sibiu – Piteşti, Secţiunea 2, Boiţa – Cornetu".

Până la termenul limită de depunere a ofertelor s-a înscris Asocierea Mapa Insaat Ve Ticaret AS - Cengiz Insaat Sanayi Ve Ticaret AS.

Potrivit CNAIR, etapa I a procedurii de licitaţie restrânsă „Proiectare şi Execuţie “Autostrada Sibiu – Piteşti, Secţiunea 2:Boiţa – Cornetu” a fost finalizată în data de 23 iulie, când au fost transmise şi invitaţiile de participare la Etapa a II-a a procedurii – Etapa de depunere a ofertelor către cei 6 candidaţi precalificaţi la prima etapă.

„Operatorii economici interesaţi au avut la dispoziţie un termen iniţial de 2 luni pentru pregătirea ofertelor (20.09.2021), care a fost ulterior prelungit cu încă o lună, până la data de 20.10.2021, fiind astfel asigurat un termen mai mult decât suficient pentru pregătirea ofertelor”, potrivit CNAIR.

Valoarea estimată a contractului este de 4.635.473.646 lei fără TVA.

Traseul are o lungime de 31,33 km, iar sursa de finanţare este reprezentantă de fonduri ruropene nerambursabile.

Termenul de finalizare prevăzut este de 18 luni proiectare şi 50 de luni execuţie.

Această secţiune conţine ca principale lucrări 49 de poduri şi viaducte, 7 tuneluri cu lungimi cuprinse între 250 şi 1.590 de metri şi un ecoduct în zona localităţii Lazaret, judeţul Sibiu.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO