Business Construct

O veste foarte bună pentru industria IT: Americanii de la Mass Mutual închiriază 1.300 de metri pătraţi de birouri în Orhideea Towers

O veste foarte bună pentru industria IT: Americanii de...

Autor: Bogdan Alecu

23.06.2020, 13:00 1653

♦ Compania americană va aduce în România partea de software care ajută la crearea produselor de asigurări şi evaluarea riscurilor asociate diverselor produse.

Americanii de la Mass Mutual, companie din asigurări cu venituri anuale de aproape 29 mld. dolari în 2019, au închiriat 1.300 mp de birouri pentru 150 de angajaţi la etajul 15 al clădirii Orhideea Towers a CA Immo din zona Grozăveşti din Capitală.

Mass Mutual are în plan să recruteze 100 de oameni anul acesta, potrivit datelor din piaţa imobiliară, recrutări care vin în contextul în care multe multinaţionale fac reduceri de personal.

Potrivit estimărilor din piaţă, americanii vor investi peste 1 milion de euro în deschiderea biroului din Bucureşti, luând în calcul amenajarea, salariile şi cheltuielile de înfiinţare.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO