Oliver Derksen, Knight Frank: Ţiriac stă pe o mină de aur la Piaţa Victoriei. Există cerere foarte mare de birouri în centru

31 iul 2018 Autor: Bogdan Alecu

Zona centrală de birouri, cunoscută sub denumirea de CBD (Central Business District) dintre Piaţa Victoriei şi Romană, înregistrează o creştere puternică a cererii, pe măsură ce companiile vor să închirieze pentru sediile lor centrale, este de părere Oliver Derksen, associate director în cadrul companiei de consultanţă imobiliară Knight Frank România.

„Vedem o cerere puternică pentru birourile din zona centrală. Acum The Mark (clădire pe strada Buzeşti, realizată de austriecii de la S IMMO - n.red.) a ajuns la circa 70% grad de ocupare, doi chiriaşi se mută anul acesta şi un altul la începutul anului viitor. Problema este că nu prea mai sunt proiecte noi. America House spre exemplu mai are spaţii libere, dar puţine şi este şi o clădire veche. Proiectul Landmark (zona Piaţa Romană) este închiriat complet, iar după acesta şi The Mark va fi plin. Avem nevoie de proiecte noi aici“, spune reprezentantul Knight Frank România.

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 31.07.2018

 
Cuvinte cheie:
birouri
, cerere
, piata victoriei
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide