Business Construct

Omul de afaceri Omer Susli închide temporar toate magazinele Homelux, după ce, până ieri, doar cel din Bucureşti fusese închis. „În fiecare zi suntem nevoiţi să luăm altă decizie”

Omer Susli a avut, până în 2017, reţeaua de magazine de bricolaj Praktiker.

Omer Susli a avut, până în 2017, reţeaua de magazine de bricolaj Praktiker.

Autor: Alina-Elena Vasiliu

25.03.2020, 10:32 293

Omul de afaceri Omer Susli a închis temporar toate cele trei magazine de decoraţiuni interioare Homelux din Bucureşti, Focşani şi Ploieşti. Ultimele două sunt închise începând de astăzi, până ieri această decizie fiind valabilă doar pentru unitatea din Bucureşti. Omer Susli spune însă că planurile se schimbă de la o zi la alta în această perioadă de epidemie, astfel că deciziile se iau foarte rapid.

„În fiecare zi suntem nevoiţi să luăm altă decizie. Încurajăm în continuare comenzile online de pe platforma noastră Homelux.ro şi rămânem la dispoziţia clienţilor cu serviciul de livrare a produselor în toată ţara. Am luat măsuri speciale de igienizare a depozitului de produse, astfel încât activitatea de livrare să aibă loc în cele sigure condiţii de igienă şi prevenţie”, spune Omer Susli.

Magazinul din Capitală fusese închis încă de luni, ca urmare a măsurilor anunţate de autorităţi în weekend în contextul epidemiei de coronavirus, fiind amplasat în complexul comercial Value Center, dezvoltat de Prime Kapital.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO