Business Construct

One United a vândut 80% din apartamentele din proiectul One Floreasca City

One United a vândut 80% din apartamentele din proiectul...

Autor: Bogdan Alecu

11.05.2020, 10:37 1150

Proiectul mixt dezvoltat de One United Properties în cartierul Floreasca are structura completă, faţada aproape finalizată, iar 80 % din componenta rezidenţială este deja pre-contractată, potrivit datelor dezvoltatorului.

Începută în mai 2018, construcţia avansează, astfel că la finele lui 2020 primii rezidenţi se vor putea muta. Structura pentru ansamblul multifuncţional este completă, faţada este aproape finalizată, iar 80 % din componenta rezidenţială este deja pre-contractată, ceea ce permite dezvoltatorului să respecte termenul de livrare estimat pentru sfârşitul anului 2020, atât pentru componenta office – One Tower, cât şi pentru cea rezidenţială – One Mircea Eliade.  

„One Floreasca City este cel mai mare şantier de acest tip din Bucureşti în acest moment, iar intenţia noastră, a dezvoltatorilor, a fost aceea de a aduce pe piaţă un concept nou de live-work-shop, adică o dezvoltare cu funcţiuni multiple, care să ofere viitorului locuitor o zonă comercială, unde poate face sport, shopping sau alte activităţi de relaxare, să aibă casa aici, dar şi biroul. Pentru One Mircea Eliade, componenta rezidenţială a One Floreasca City, 80 % din unităţi au fost deja vândute”, spune Beatrice Dumitraşcu, VP Residential Sales One United Properties.

 

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO