Business Construct

One United l-a cooptat în echipă pe Ionuţ Dumitrescu de la Forte Partners pentru a dezvolta divizia de birouri

Ionuţ Dumitrescu va fi partener pe divizia One Office şi este deja membru în consiliul de administraţie al One United.

Ionuţ Dumitrescu va fi partener pe divizia One Office şi este deja membru în consiliul de administraţie al One United.

Autor: Bogdan Alecu

09.11.2017, 00:05 2143
One United Properties, controlată de Andrei Diaconescu şi Victor Căpitanu, doi dintre cei care au pus bazele casei de investiţii Capital Partners (în prezent BT Capital Partners), l-a cooptat în echipă pe Ionuţ Dumitrescu de la Forte Partners. Dumitrescu deţine 10% din acţiunile Forte Partners, alături de Johny Jabra şi Geo Mărgescu.
 
„Ionuţ Dumitrescu intră acţionar în One Office, divizia de dezvoltare birouri a One United Properties, şi va avea un pachet de 30% din acţiuni. Pentru noi reprezintă o valoare adăugată foarte mare deoarece este specializat pe birouri şi el se va ocupa de achiziţia de terenuri şi închirierea proiectelor. El a fost printre oamenii-cheie care au realizat birourile The Bridge spre exemplu”, a spus Victor Capitanu. El de asemenea va fi partener şi are misiunea de a închiria şi birourile One Tower ce vor fi construite în proiectul de la Automatica.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO