Business Construct

Opt firme vor moderniza Unitatea Militară Câmpia Turzii, un proiect de 1 mld. lei

Opt firme vor moderniza Unitatea Militară Câmpia...

Autor: Alina-Elena Vasiliu

22.12.2021, 00:07 3943

Wapo Services, Raed Focus Security Systems, Pyralis Services sunt câteva dintre companiile sub­con­trac­tate de consorţiul care a câştigat contractul pentru mo­dernizarea Unităţii Militare Câmpia Turzii, un proiect de peste un miliard de lei. Companii cu afaceri cuprinse între 1 şi 43 de milioane de lei sunt aşadar responsabile de unul dintre cele mai mari proiecte publice din România.

Licitaţia pentru prima etapă a proiectului a fost câş­ti­gată, în calitate de lider de asociere, de Leviatan Design, o companie deţinută de Cătălin Podaru, fost cadru al ar­matei. Din consorţiu mai fac parte firmele Telekom Com­munications România, Ubitech Construcţii şi Petrodesign.

Investiţia presupune realizarea unei noi infrastructuri şi a unor construcţii noi - în general hangare şi ateliere, clădiri administrative şi clădiri cu funcţiuni comple­men­tare - care să permită funcţionarea în condiţii optime a zonei operaţionale, precum şi integrarea şi dezvoltarea celor existente, în Baza Aeriană 71 Câmpia Turzii, pen­tru Forţele Aeriene Române şi partenerii strategici. Proiectul ar urma să fie gata în 2024.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO