Optimedia caută 40 de oameni pentru fabrica de tâmplărie PVC din Oradea

22 iul 2014 Autor: Laurentiu Cotu

Producătorul de ferestre şi uşi din PVC şi aluminiu Optimedia din Oradea, deţinut de antreprenorii români Marius şi Simona Pantiş, va recruta în acest an aproximativ 40 de oameni, în special pentru producţie, dar şi pentru de­partamentul export. Compania va fi­naliza în luna august o investiţie de 4,2 mil. euro, susţinută din fonduri euro­pene, în construirea unei noi hale pentru producţia tâmplăriilor din PVC.
 
„Avem 186 de angajaţi şi estimăm că vom mai recruta în acest an aproximativ 40 de persoane. În această lună vom instala liniile tehnologice în noua hală de producţie a tâmplăriilor din PVC, care sperăm să fie gata de utilizare în cursul lunii august“, a declarat Marius Ioan Pantiş, general manager al Optimedia.
 

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 22.07.2014

 
Cuvinte cheie:
oradea
, productie
, cautare
, oameni
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide