Business Construct

Ovidiu Şandor: Brexitul va aduce noi companii de la Londra, Paris, Frankfurt sau Amsterdam în România

Ovidiu Şandor,  acţionar al Mulberry Development: Vor fi mutări directe în România ale anumitor departamente şi servicii din cadrul unor firme.

Ovidiu Şandor, acţionar al Mulberry Development: Vor fi mutări directe în România ale anumitor departamente şi servicii din cadrul unor firme.

Autor: Bogdan Alecu

06.02.2018, 00:05 475

Faptul că London Stock Exchange caută 6.500 mp de birouri la Bucureşti pentru a transfera în România o divizie a sa reprezintă doar începutul, iar alte companii se vor uita la România pentru a se muta aici, fie direct de la Londra, fie din alte mari centre ale Europei.

„Două lucruri va aduce Brexitul, iar România va beneficia de pe urma lor. Vor fi mutări directe în România ale anumitor departamente şi servicii din cadrul unor firme. Chiar dacă nu se vor muta aici HQ-uri sau funcţiunile principale legate de piaţa acelor servicii precum departamentele de marketing, vânzări sau vârfurile ierarhiei corporatiste, ci serviciile financiare, de inginerie sau altele“, explică antreprenorul Ovidiu Şandor, care prin Mulberry Development dezvoltă proiectul ISHO din Timişoara, care include birouri, rezidenţial şi un hotel Radisson Blu.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO